Esther schrijft teksten voor reclamebureaus & bedrijfsleven. Vraag gerust een offerte aan via madebyesther@gmail.com- creatieve tekstschrijver met een goed gevoel voor marketing, pr en communicatie

Tekst gebaseerd op marketingkennis en creativiteit

NIMA A-B, Marketing I en II en ... kunstacademie

Na het afronden van haar opleiding aan de Hogere Hotelschool in Maastricht vervulde zij diverse sales, marketing en pr functies binnen het bedrijfsleven en behaalde zij haar NIMA-A en B diploma naast enkele logistieke en marketing deelcertificaten aan de Open Universiteit. Haar hart lag echter toch bij het maken en creƫren. Daarom is zij op latere leeftijd een studie aan de Kunstacademie in Arnhem begonnen.

Teksten voor websites: SEO optimalisatie en teksten met een 'twist'

Esther Smit is al een groot aantal jaren actief als zelfstandig tekstschrijver en beeldend kunstenaar. "Ik combineer taalvaardigheid met creativiteit en marketing kennis. En dat is een vrij unieke combinatie!" aldus Esther Smit. "Daarnaast is het maken van schilderijen en muziek een onuitputtelijke bron van inspiratie. Het vak van tekstschrijver is een vak dat constant in beweging is. Op dit moment ben ik druk bezig mij te scholen op het gebied van SEO optimalisatie, het schrijven van landingspagina's met de juiste zoekwoorden en heb ik onlangs een SEO cursus gevolgd bij SEO GURU Alain Sardon."