Schilderles

Schilderles Deventerweg Epse


Op de kunstacademie in Arnhem heeft Esther Smit de kneepjes van het vak geleerd. Zij werkt zelf voornamelijk met olieverf op doek, of gemengde technieken, maar cursisten kunnen ook met andere materialen werken. In 2012 is er voor TV Salto Amsterdam een documentaire gemaakt over haar leven en werk. Klik hier voor de eerste aflevering daarvan. Lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Schildermaterialen dient u zelf mee te nemen. Voor kinderen zijn de schildermaterialen inbegrepen in het lesgeld. 

Woensdagochtend: tekenles en schilderles voor beginners en gevorderden 

Op woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur geeft Esther teken- en schilderles in haar atelieraan de Deventerweg op de rand van Deventer en Epse. Kosten: € 10,00 per per les exclusief materiaalkosten. Inclusief koffie en thee. In februari 2016 gaat er weer een nieuwe groep van start. Maar tussentijds opgeven kan ook. Gemiste lessen mogen altijd ingehaald worden in de week daarop, of in de vakanties. Bel gerust: 06-21835116.

 Voor groepen (denk aan personeelsuitjes, vrijgezellen dagen, kinderfeestjes e.d.) kunnen andere dagdelen geboekt worden.